Een wens ging zomaar in vervulling

Marcel van Deutekom had een mooi leven, tot hij op 27-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij MS had. Fysiek en mentaal een grote klap voor Marcel, zijn gezin, maar ook voor zijn vrienden en kennissen. Wat volgde was een zware tijd die zijn hele leven in beslag nam. In 2001 kwam Marcel in een rolstoel terecht en moest het gezin verhuizen naar een aangepaste woning op de Hogehof in Rotterdam.

Marcel was gek op motor rijden en reed toen op een blauwe Suzuki. Daarom organiseerde zijn zoons en een stel vrienden speciale dag voor Marcel. Met zo’n 200 motoren reden ze vanaf de parkeerplaats de P2 De Kuip naar het huis van Marcel.

In dit soort situaties staat Freakrunner Nederland graag klaar, klaar om dromen zoals die van Marcel waar te maken en vast te leggen op beeld voor de persoon zelf maar ook voor de nabestaanden. Beelden die zij nooit meer zullen vergeten. Het is fantastisch als je iemand ziet opfleuren en even vergeten dat hij of zij ziek is. Een wensvervulling die uitkomt op de mooiste dag van haar of zijn leven.

Heeft u ook zo’n droom en wilt u ook zo’n motordag vast leggen neem dan gerust contact op met Freakrunner Nederland (030-6033139).Freakrunner Nederland

Freakrunner Nederland

Freakrunner Nederland

Web
Analytics